Et verdifullt nabolag fra Veidekke
Meld din interesse
Øvre-Steinaunet_Eksteriør_Vinkel-04_v1_3destate.no_web.jpg
Nabolaget

Nytt nabolag, nye muligheter

Like ved Steinan bygger Veidekke Eiendom et helt nytt nabolag, med leiligheter, rekkehus og solforhold du kommer til å elske. Nyt dagens første kaffekopp på balkongen, og la barna leke blant frukttrærne utenfor døra. Her bli det nemlig både lekeplass, treningspark og et fellesområde med utegrill. Valget er ditt – vil du gå ut i marka, din nærmeste nabo, og se om det fortsatt er blåbær? Spasere til bussholdeplassen og dra inn til sentrum? Eller kanskje bare slappe av hjemme, i ditt nye, lyse hjem på Øvre Steinaunet.

Ovre_Steinaunet_Utsikt_5780.jpg

Byen på den ene siden...

På Øvre Steinaunet kan du nyte alle fordelene med å bo i by. Og det største fordelen er at det er lettvint. Nærmeste matbutikk er ca. 7 minutters gange unna, og det samme er både legesenter, bibliotek og frisør. På Moholt, kun 5 minutter unna med bil, kan du velge blant et enda større utvalg av dagligvarebutikker og andre tilbud, for eksempel treningssenter. Og vil du inn til sentrum, er du kun en liten busstur unna.

Ovre_Steinaunet_Estenstadmarka_matpause_5475.jpg

Estenstadmarka på den andre

Med marka som nabo er naturopplevelsene aldri langt unna. Det er bare å gå rett ut døra, akkurat når det passer for deg. Etter en flott tur på ca. 3,5 km kommer du til Estenstadhytta, med middagsservering fra onsdag til søndag – og ikke minst tacobuffet på torsdager. Nyt utsikten fra Månen, oppdag Burmaklippen, vår egen lille miniversjon av Trolltunga, eller ta et friskt bad i Estenstaddammen. Det er både blåbærlyng, tytterbærlyng og villbringebær på veien – kanskje du finner sopp også?

OvreSteinaunet_epletre.jpg
Uteområdet

En grønn ramme rundt nabolaget

Landskapsarkitektene i Asplan Viak har sørget for at uteområdene rundt Øvre Steinaunet er tilpasset alle – både barn, voksne og dyr. Nabolaget er omgitt av varierte grøntområder, en liten bekk og naturlig skog, noe som er med på å ivareta det biologiske mangfoldet i området. I fellesområdene rundt huset vil du finne frukttrær, bærbusker og urter – som en kontrast til den naturlige skogen rundt, og til glede for alle hageelskere. Her kan man plukke med seg epler, plommer og rabarbra, eller det du måtte ha lyst på. Etter hvert kan du selv bestemme hva du har lyst til å ha i plantekassene.

OvreSteinaunet_lekeplass.jpg

Tuftepark og lekeplass

Utenfor huset kan barna leke fritt. Like ved inngangsdøra blir det en nemlig en lekeplass for de minste barna, og en utendørs treningspark med apparater fra Tufteparken. Apparatene er laget slik at alle øvelser skal kunne gjøres av alle – uansett utgangspunkt.

OvreSteinaunet_grilling.jpg

Grill- og spiseplasser

Det flotte fellesområdet får både utegrill, spisebord og en pergola – perfekt plassert i kveldssola. Det er her du møter naboene en sommerkveld, eller inviterer til grillfest når venner og familie blir for mange for balkongen.

OvreSteinaunet_marka_ski.jpg

Smørebod og bilvask i kjelleren

Etter hvert vil det gå en skiløype inn til Estenstadmarka like ved nabolaget. Derfor får blokka en felles smørebod, slik at du når som helst kan nyte vinterlufta i marka med nysmurte ski – helt uten å planlegge. I parkeringskjelleren blir det dessuten en egen vaskeplass, hvor du enkelt kan holde bilen ren. Her kan du også vaske sykkelen når det trengs, eller skylle av turskoene så du ikke får med Estenstadmarka inn i leiligheten.

Veidekke_OvreSteinaunet_2Roms.jpg
Nærområdet

Det lille ekstra som skaper et godt sted å bo

AtB_RUA0034_web.jpg

Ta bussen til sentrum

Det er enkelt å komme seg til sentrum fra Øvre Steinaunet. Du kan enten ta buss 11 fra Blakli, som går via Lerkendal, eller buss 22 over Gløshaugen fra Vestlia endeholdeplass.

OvreSteinaunet_skolevei.jpg

Skole og barnehage

De nærmeste skolene er Utleira skole og Hoeggen ungdomsskole. Det ligger flere barnehager rett i nærheten, slik som Utleira barnehager, Spiren og Blakli barnehage.

Registrer deg og få prospekt

Da vil meglerne våre ta kontakt, i tillegg til at du får nyhetsbrev med siste nytt fra prosjektet.

*
*
*
*
*

Les vår personvernerklæring

Kontakt våre meglere hos Aktiv Nybygg