Meld din interesse
Veidekke_OvreSteinaunet_2Roms.jpg
Nybygg

8 grunner til å velge nybygg

Å kjøpe bolig i nybygg gir deg som kjøper mange fordeler. Visste du at 90 % av de som en gang har kjøpt en ny bolig velger det også neste gang de skal flytte?

Ovre_Steinaunet_verandaFH_6201.jpg

1 Du får mer tid til overs
Du slipper å tenke på oppussing, og får endelig mer tid til familie, jobb, venner, hobbyer og fritidsinteresser.
 
2 Du kjøper til fast pris
De aller fleste nybyggprosjekter har ingen budgivning, du kjøper til den prisen som er oppgitt i prislisten. Dessuten er dokumentavgiften ved kjøp av ny bolig betydelig lavere enn ved kjøp av brukt bolig.
 
3 Du bor miljøvennlig
I et nytt, energieffektivt hjem får du gjennomtenkte materialvalg, godt inneklima, lave vedlikeholdsutgifter – og ikke minst billigere strømregning.
 
4 Balkong og terrasse
Det er en grunn til at mange boligkjøpere drømmer om en egen uteplass. Heldigvis bygges de aller fleste nybygg med solrike balkonger og terrasser, mange også med felles eller private takterrasser.

Veidekke_OvreSteinaunet_Soverom_red.jpg

5 Du gjør en trygg handel
Nordr Eiendom er Norges største entreprenør og boligutvikler. Med en solid utbygger i ryggen kan du være trygg på at vi er der også når boligen er overlevert.
 
6 Skap din drømmebolig
Hvis du er tidlig ute, får du muligheten til å tilpasse din nye bolig etter egne ønsker og behov. Gjennom valg og tilvalg av materialer, innredning og planløsning får du et personlig hjem.
 
7 Attraktive fellesområder
Vi skaper ikke bare boliger, vi skaper nabolag. I nybyggprosjekt får du attraktive fellesområder med grønne lunger, barnevennlige parkområder og andre kvaliteter som sørger for et hyggelig og innbydende bomiljø.
 
8 Laget for alle livsfaser
Vi bygger alle nye boliger med universell utforming og heis, slik at så mange som mulig skal kunne bruke boligen uten behov for spesielle tilpasninger.

bruk.jpg

Nordr Eiendom – på lag for nabolaget

Hvis du kan tenke det, kan vi bygge det.

Nordr bygger på en måte som favner nye botrender – bærekraftig og langsiktig. Sammen med deg, er det vi som gjør denne jobben best. Vi er tett på ­lokale myndigheter og de vi bygger for. Det skaper god flyt og involvering. Gjennom ­kontinuerlig innovasjon i planlegging, prosesser og ferdigstilling, sprenger vi grensene for hvordan et nabolag blir til og ser ut.

Vi bygger et sted å høre til. Vi bygger verdifulle nabolag sammen med mennesker med ideer.

Registrer deg og få prospekt

Da vil meglerne våre ta kontakt, i tillegg til at du får nyhetsbrev med siste nytt fra prosjektet.

*
*
*
*
*

Les vår personvernerklæring

Kontakt våre meglere