Meld din interesse
BB2_Eksterior_Vinkel-02_Terrasser_v3_3destate.jpg
Nytt byggetrinn

Turen starter på Øvre Steinaunet

Det nye nabolaget vårt finner du like ved Estenstadmarka. Her får du bo rett ved alle mulighetene marka har å by på: utsiktspunkter, lysløyper, akebakker og koselige Estenstadhytta hvor du kan unne deg varm kakao og noe godt å spise. Enten du tilbringer dagen i marka eller nyter late dager i flotte solforhold på terrassen, er dette et nabolag det er lett å trives i.

Salgsuksess

Det første salgstrinnet er allerede en salgsuksess. Nå kommer det nye trinnet for salg, med 56 leiligheter på alt fra 32-134 kvm. Du kan velge blant smarte førstegangsleiligheter, romslige familieleiligheter og toppleiligheter med fantastisk utsikt. Vi er spesielt stolte av planløsningene, som gir rom for både smarte løsninger og ekstra hverdagsluksus. Her har mange av leilighetene har fått walk-in closet, og et ekstra bad tilknyttet hovedsoverommet.

Meld interesse for å få informasjon om Øvre Steinaunet, og bli kontaktet av våre meglere før salget starter.

OvreSteinaunet_BB2_801_Stue_v02_3Destate.jpg

Nyt utsikten og la dagslyset flomme inn

Når sola begynner å titte fram, er det få steder som kan måle seg med balkongen din – spesielt ikke med utsikten du får på Øvre Steinaunet. Foran dette huset skal det bygges kun lavblokker og rekkehus som betyr at mange av leilighetene vil få en fantastisk utsikt over byen. Leilighetene i første etasje får flotte uteplasser omkranset av grønne hekker, og de øverste leilighetene får flotte takterrasser.

Alle leilighetene er orientert mot lys og utsikt, har enten gjennomlys eller stor fasadebredde, og i mange tilfeller begge deler. De får store, flotte vindusflater helt ned til gulvet, med både utvidet bredde og hjørneplasseringer der det passer.

OvreSteinaunet_BB2_309_Hjorneleilighet_v03_3Destate.jpg

Interiør med kvalitet og ekstra hverdagsluksus

Kjøkkenet i din nye leilighet er av typen Uno fra Sigdal. Dette er ekte håndtverk og representerer det beste av ny, nordisk design. Kjøkkenet får hvite, slette fronter som gir et rent og moderne uttrykk – klart for både hverdagsfrokoster og festmiddager.

I alle leilighetene er det innlagt vannbåren gulvvarme. En energieffektiv varmeløsning som gir jevn og behagelig varmefordeling. Ved å legge varmen i gulvet sparer du plass, og du har større frihet til å møblere slik du ønsker. I flere av leilighetene på Øvre Steinaunet får du også ekstra hverdagsluksus med både walk-in closet og eget bad tilknyttet hovedsoverommet.

Karin_LarssonsV39__-381.jpg

Gjesteleilighet og felles samlingsrom

I førsteetasjen finner du en disponibel gjesteleilighet med to separate soverom og delt bad. På den måten kan du tilby venner og familie et eget rom med egen seng, og muligheten til å trekke seg tilbake på kvelden om de skulle ønske det. Kanskje blir de en dag ekstra eller to også!

Når du skal finne på noe sammen med naboer, venner og familie, er det ikke alltid at plassen i stua strekker til. Om det er juleverksted, styremøte i sameiet eller du ønsker å invitere ekstra mange til middag, har vi satt av et eget samlingsrom i første- etasjen med plass nok til slike anledninger.

BB2_Eksterior_Vinkel-03_Lekeplass_v3_3destate.jpg

Miljøsertifisert av BREEAM-NOR

Dette er Trondheims første boligprosjekt med BREEAM-NOR sertifisering. Det betyr at alle sidene av miljøarbeidet med de nye boligene blir dokumentert og målt. Fra biologisk mangfold og inneklima til CO2-utslipp og avfallshåndtering.

Et bygg utviklet og sertifisert i henhold til BREEAM-NOR gir økt bokvalitet ved å sikre sunne, forutsigbare og velfungerende løsninger. Her er alle produkter som f. eks heiser, hvitevarer og utebelysning valgt med hensyn til energiforbruk.

Avfallshåndtering tilrettelagt for effektiv sortering, smarthusteknologi og gode lademuligheter for både el-bil og el-sykkel er andre fordeler ved å bo i BREEAM-NOR-sertifiserte Øvre Steinaunet.

Registrer deg og få prospekt

Da vil meglerne våre ta kontakt, i tillegg til at du får nyhetsbrev med siste nytt fra prosjektet.

*
*
*
*
*

Les vår personvernerklæring

Kontakt våre meglere hos Aktiv Nybygg