Meld din interesse
Unknown-2-justert.jpg

Samarbeidet med Sirken fortsetter

Fra konteineren sin på Øvre Steinaunet selger Sirken varer som blir til overs, eller som har mindre kosmetiske feil. På den måten sørger vi for at du kan gjøre gode kupp på alt fra parkett til treverk, hjelmer, hansker eller annet du trenger til byggeprosjektet. Samtidig hindrer vi at fullt brukbare varer havner som avfall!

Unknown-4-+justert.jpg

«For eksempel kan vi sitte igjen med 10 kvm parkett. Dette er avfall for en stor aktør, men en ressurs for en privatperson eller mindre entreprenør som skal legge parkett på et soverom. Sammen med Sirken sørger vi for at privatpersoner, og mindre entreprenører, får tilgang på disse ressursene.»
– Arne M. Djønne, prosjektleder

7.png

Sirkens konteinerutsalg finner du på Øvre Steinaunet, like ved det aller første byggetrinnet, og på sirken.no kan du se en oversikt over varelageret. Ta en titt for å ser mer om hva de jobber med, og kanskje kan du til og med spare noen kroner!

I høst ble samarbeidet vårt med Sirken til og med trukket frem av NRK! Innslaget kan du se i denne nyhetssendingen fra Midtnytt.

Det er klart at sirkulærøkonomi handler om mye mer enn dette. Likevel er det et viktig steg i riktig retning, og selskaper som Sirken er definitivt en del av løsningen om vi skal lykkes med ombruk og avfallsreduksjon i storskala.

Registrer deg og få prospekt

Da vil meglerne våre ta kontakt, i tillegg til at du får nyhetsbrev med siste nytt fra prosjektet.

*
*
*
*
*

Les vår personvernerklæring

Kontakt våre meglere